INNOV8iON behaalt SAP User Experience Expertise status

INNOV8iON opende oktober 2018 haar deuren om organisaties te helpen alles uit hun IT te halen door het inzetten van de nieuwste SAP technologieën als SAP Fiori, RPA, SAP Cloud en SAP BTP. Afgelopen jaren nam de vraag naar SAP Fiori ontwikkelaars meer toe en specialiseerde het Utrechtse bedrijf zich steeds verder op het verbeteren van user experience.

SAP Fiori
In het verleden stond SAP niet altijd bekend om haar dynamische user interface. Met de introductie van Fiori maakte het Duitse Software bedrijf grote stappen op het gebied van slimmer en intuïtiever werken. Xander Rijken, oprichter van INNOV8iON vertelt: “Fiori maakt significant verschil wanneer je kijkt naar het verbeteren van de user experience. Je merkt dan ook dat steeds meer organisaties nu voorzichtig de overstap maken naar Fiori, maar ook worstelen met hoe ze Fiori het beste kunnen inzetten.”

Een veel gehoord probleem volgens Rijken is dat organisaties niet weten waar ze moeten beginnen. “Door de hoeveelheid apps zien bedrijven door de bomen het bos niet meer en overzien ze niet hoe Fiori de manier van werken kan verbeteren.”, vervolgt Rijken, “Het SAP Partnership is voor INNOV8iON dan ook van groot strategisch belang. Ons doel is om de User Experience binnen de Nederlandse SAP-markt naar een ander niveau te tillen, zodat organisaties steeds meer kunnen halen uit hun IT. Door intensiever met SAP samen te werken en onze krachten te bundelen, kunnen wij organisaties echt verder helpen de stap te zetten naar een vernieuwde en slimmere manier van werken.”.


Het verkrijgen van het SAP Partnership vindt Rijken tevens een groot compliment. “Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in het positioneren van Fiori en de kennisoverdracht bij SAP-gebruikers binnen de SAP Community. Mede door het ontwikkelen en geven van workshops, trainingen en presentaties hebben wij deze expertisestatus behaald. Het is dan een ook bevestiging dat dit wordt gezien en gewaardeerd.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen