INNOV8iON benoemt Iemke Kooijman tot mededirecteur

INNOV8iON is blij om kenbaar te maken dat zij Iemke Kooijman als nieuwe mededirecteur aanstelt. Kooijman kwam vijf jaar geleden bij het bedrijf als Senior Technology Expert en speelde afgelopen jaren een belangrijke rol in het succes van INNOV8iON.

“De afgelopen jaren hebben we met het team een stevig fundament gelegd in de SAP markt. De komende jaren willen we dit verder uitbouwen met nieuwe opdrachten op het gebied van Fullstack development (o.a. SAP Fiori), integraties en innovaties op het SAP Business Technology platform.”  vertelt oprichter Xander Rijken. Als nieuwe mededirecteur zal Kooijman dan ook verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van innovatie en de verdere ontwikkeling van INNOV8iON. “Iemke zijn ervaring, passie en expertise in technologie zullen bijdragen om INNOV8iON nog verder te laten groeien op het gebied van SAP, UX en innovatie.”, vervolgt Rijken.

Kooijman onderbouwt deze uitspraak van Rijken “Mijn enthousiasme voor technologie past perfect bij mijn nieuwe rol als Directeur. Vanuit INNOV8iON helpen wij organisaties slimmer en efficiënter te laten werken door het toepassen van de juiste technologische innovatie. Door deze nieuwe rol heb ik meer vrijheid om bepaalde keuzes te maken die bijdragen aan de missie en groei van INNOV8iON.”

Kooijman vervangt hiermee voormalig mededirecteur, Pieter Gijselhart. Gijselhart legt zijn taken bij INNOV8iON neer om zich volledig te richten op zijn werk als MT-lid bij het zusterbedrijf van INNOV8iON; iQibt. Daarmee is Gijselhart niet helemaal uit beeld, aangezien de beide bedrijven nauw samenwerken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen