INNOV8iON steunt Kinderhulp Afrika

Kinderhulp Afrika is een charitatieve organisatie die sinds 1987 omziet naar de meest kwetsbare kinderen in Oeganda, de weeskinderen. Hun doel is kinderen te zien opgroeien tot gezonde onafhankelijke individuen. Kinderhulp Afrika biedt deze kinderen dan ook onderwijs, onderdak, geestelijke en medische verzorging, zodat ze zichzelf later kunnen voorzien op elk gebied van hun leven.

INNOV8iON steunt deze stichting waar zij kan. Zo is Xander Rijken, oprichter van INNOV8iON, actief betrokken bij de stichting en werkte hij aan meerdere grote ICT projecten. De ict projecten hadden tot doel de backoffice van Kinderhulp Afrika te ondersteunen door de implementatie van een CRM systeem en Office 365. Door middel van deze systemen is het makkelijker geworden de contacten met de sponsors, sponsorhouders en Oeganda te onderhouden. Ook is hij bestuurslid binnen de stichting. Rijken: “Het is mooi om met je kennis iets bij te dragen aan een betere wereld. Dat geeft voldoening. Vanuit INNOV8iON en het team merken wij ook enthousiasme en de wil om iets bij te dragen. Als INNOV8iON zijn wij dan ook aan het onderzoeken hoe wij nog meer kunnen bijdragen; van IT projecten tot trainingen, zodat de kinderen meegaan in de digitalisering en kans hebben op een betere¬†toekomst.”

Nieuwe Jeep

Deze zomer begaf de jeep van Kinderhulp Afrika het. En in een land als Oeganda is een auto onmisbaar. Met de vierwieler worden allerlei ritjes uitgevoerd. Van eenvoudige dingen zoals het halen van noodzakelijke inkopen, tot een ritje vanuit de kliniek naar de bush bush om baby’tjes te controleren op hun gezondheid en het geven van noodzakelijke vaccinaties.

INNOV8iON-Kinderhulp-Afrika

Om een nieuwe jeep aan te schaffen startte de stichting een crowdfundingsactie. Kinderhulp Afrika kan via een bevriende organisatie een Toyota Landcruiser overnemen en heeft na diverse donaties en de inruil van de kapotte Jeep nog zo’n 8.000 euro nodig. INNOV8iON doneerde 2.000 Euro aan de stichting en werkt daarnaast actief mee aan de crowdfundingsactie. Wil je dit initiatief ook steunen? Dat kan via de onderstaande QR-Code.

KHA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen