Young Professional

Ben jij gek van tech en zit je te popelen om de wereld een tikkie slimmer te maken? Heb je wat codeer-ervaring en wil je die skills uitbreiden? Bingo! Dan is INNOV8iON dé plek voor jou.

Over ons: Wie is INNOV8iON?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat focust op SAP-innovaties. Onze INNOV8’Rs hebben een breed scala aan ervaring met SAP (een wereldwijd veelgebruikt ERP-systeem) en onze passie is het verbeteren van de user experience door het bouwen van apps en het inzetten van nieuwe technieken zoals AI, Low-Code, UX, Integratie en nog veel meer.

Elke maand hosten we een INNOV8iON Day, een middag vol informatie over de nieuwste technieken. Het is niet alleen een kans om up-to-date te blijven, maar ook een hands-on dag om ervaringen op te doen en uit te wisselen, gevolgd door een gezellige borrel. Want werken is leuk, maar proosten op succes hoort er ook bij!

Jouw missie als INNOV8’R

Als Technisch SAP Consultant ga je aan de slag in een team van gepassioneerde techneuten en zet je de klantwensen om naar strakke technische oplossingen en/of Apps in diverse SAP-systemen. Dit betekent dat je niet alleen gaat programmeren maar ook bezig bent met het adviseren van klanten, het ontwerpen van oplossingen en het documenteren. Afhankelijk van het project word je gedetacheerd bij klanten of kom je in een van onze interne projectteams terecht. Dit zijn bijvoorbeeld overheidsklanten, nutsvoorzieningen of de hightechsector.

Wie zoeken we?

Jij bent een echte teamspeler, proactief en analytisch. Je bent niet bang om complexe zaken aan te pakken en hebt een creatieve geest die innovatieve oplossingen kan bedenken. Kun je al programmeren in talen zoals JavaScript, Python, Java, of SQL? Mooi meegenomen! Zo niet, geen zorgen — je leert het hier.

Wat krijg je van ons?

  • Een competitief salaris met bonusregeling.
  • Lease auto of reiskostenvergoeding.
  • Trainingsbudget en begeleiding voor jouw ontwikkeling.
  • Laptop, telefoon, en budget om je thuiswerkplek in te richten.
  • Meer dan degelijke arbeidsvoorwaarde
  • 26 vakantiedagen (op basis van full-time)
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een jonge dynamische onderneming, met volop ruimte voor ontwikkeling en groei.
  • Gezellige collega’s, maandelijkse INNOV8iON Days, veel leuke teamuitjes en vrijmibo’s.
  • Bonus: een Nintendo Switch en arcadekast op kantoor. Game on!, 

Sluit jij je bij ons team aan?

Zie jij jezelf als onze volgende INNOV8’R? Dan maken we graag kennis met je! Voor meer info kun je ons bereiken via +31 (0)85 876 86 95 of  info@INNOV8iON.nl

Solliciteer nu via de button hiernaast en hopelijk zien we je snel bij INNOV8iON! 🚀

INNOV8iON-EiGHT-1024x946
Innoveren en meebouwen aan een slimmere wereld?
Draag jij jouw steentje bij aan een slimmere wereld?
Andere Vacatures

Solliciteer naar
Young Professional