SAP NextGen & INNOV8iON

Natuurlijk hebben we allemaal de term ‘NextGen’ wel eens gehoord. Deze volgende generatie is nu zijn/haar universiteit of hogeschool aan het afronden en stomen zich klaar voor de arbeidsmarkt. Uiteraard willen wij als INNOV8iON hen hierbij een handje helpen. Deze jonge talenten zijn als geen ander op de hoogte van digitale media en nieuwe technologieën. Zij groeiden op met smartphones en smart devices. De wereld van appgebruik kent voor hen dan ook geen geheimen. Ook streven zij naar een betere wereld. Niet alleen door middel van technologie, maar ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, “Hoe draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld?”

The Next Step

Veel ‘NextGenners’ oriënteren zich op een volgende stap en volgen bijvoorbeeld al gastcolleges over SAP en verdiepen zich in een werkgever of specialisatie. Het bouwen van een app echter soms nog een stapje te ver.

INNOV8iON is gevraagd om een avond te organiseren waarin we laten zien wat het inhoudt om daadwerkelijk aan de voet te staan van technologische ontwikkelingen en daaraan mee te bouwen. Tijdens deze avond komen een aantal facetten bij elkaar: het gebruiken van SAP technologie, het bouwen van een app en het invullen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

NextGen: woensdag 13 mei 2020 (online)

In verband met de huidge situatie hosten we deze avond vanuit MS Teams. Het eerste deel van de avond zullen we meer ingaan op het ‘wat’, ‘waarom’ en ‘hoe’ een app gebouwd kan worden. Tijdens het tweede deel van de avond zullen we daadwerkelijk app gaan bouwen.

  • Receptuur, hoe bouw ik een app?
  • User experience versus user interface
  • De cruciale rol van design bij het bouwen van een app

 

Wij hebben er zin in!

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in het SAP NextGen programma en/of specifiek in het bouwen van apps neem gerust contact op met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen