Future of SAP Fiori - Recap Sapphire
Een speciale Sapphire UX recap  georganiseerd door het bestuur van de VNSG focusgroep UEX.

Toekomst van SAP Fiori

Deze middag staat geheel in het teken van SAP Fiori en er is een mooie line-up aan sprekers. Waaronder Thomas Reiss – Vice President, SAP User Experience Product Management. Thomas focust zich volledig op SAP Fiori innovaties, de road map en de integratie met diverse SAP applications. Deze middag vertelt hij meer over de nieuwste features en mogelijkheden op het gebied van Fiori en User Experience.

Breng direct verbeterpunten aan

Naast de Fiori roadmap is er een terugkoppeling van de SAP Sapphire. Na afloop van de presentaties is er een interactieve sessie, waar je direct jouw vragen kunt stellen en verbeterpunten kunt doorgeven. Graag verzamelt SAP jullie strategische feedback, zodat ze hiermee aan de slag kunnen. Voor deze sessie heb je geen voorbereiding nodig, wij begeleiden het hele proces.

Op de hoogte zijn van alle UEX en Fiori Ontwikkelingen?

Wil je meer weten over de laatste trends en ontwikkelingen rondom SAP Fiori? Jouw input geven en sparren met vakgenoten? Wees welkom en reserveer je plek via de onderstaande button. Deze leidt je tot de registratiepagina bij de VNSG.

Future of Fiori
Recente Posts
MEER INSPIRATIE? ZORGEN WE VOOR!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en events