Fiori AppFactory

Wil je weten hoe je de gebruikerservaring binnen SAP kunt verbeteren met SAP Fiori? Dan biedt Fiori AppFactory de uitkomst.

Instap voor ieder niveau

De Fiori AppFactory helpt je om alles uit SAP Fiori te halen. Of je nu wilt starten met Fiori, je eerste apps al uitrolt, of al vele apps gebruikt en de volgende stap willen maken naar complexe maatwerk Apps… Fiori AppFactory biedt verschillende mogelijkheden.

Kickstart Fiori

Wil je graag (meer) werken met SAP Fiori, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Waar de toegevoegde waarde ligt? Of wat het beste past bij de processen binnen je organisatie? Dan helpen wij je met de kickstart van SAP Fiori. 

De ontwikkeling van een Fiori app bestaat uit 5 stappen. 3 vaste stappen en 2 optionele, al naar gelang de wensen binnen jouw organisatie.

Stap 1. Design Thinking

De allereerste stap van een goede app, begint met onderzoek. Wat zijn de wensen en eisen van een dergelijke app? Tijdens een design thinking sessie bekijken wij welk proces we het beste kunnen ‘Fioriseren’. Samen brengen we de gewenste functionaliteiten in kaart.

Stap 2. Klikbaar prototype

De uitkomsten uit de design thinking sessie vertalen wij naar app. Met ons team ontwikkelen wij een klikbaar prototype. Zo bedenken we niet alleen de meerwaarde, maar ervaar je deze ook daadwerkelijk!

Stap 3. Productie

Enthousiast over het prototype? Dan beginnen we aan de daadwerkelijke ontwikkeling van de app. Deze testen we uitvoering. Werkt alles naar behoren? Dan gaan we over tot de implementatie en de Go-Live. 

Stap 4. Training

Om alles uit je app te halen en ermee te werken, trainen wij de gebruikers. Indien gewenst leiden we ook Developers op, zodat jullie in de toekomst zelf eigen Fiori Apps kunnen ontwikkelen.

Stap 5. Doorontwikkeling

Wil je meerdere Fiori Apps ontwikkelen? Samen bekijken wij de overige processen en brengen wij in kaart wat de logische vervolgstappen zijn. Hierbij ontvangen jullie een rapport met daarin de ‘quick-wins’ en ‘long terms’, zodat jullie stapsgewijs en met minimale inspanning, jullie processen steeds verder optimaliseren, innoveren en gebruiksvriendelijker maken.

Fiori AppFactory program

Hebben jullie al meerdere Fiori Apps succesvol in productie, maar zelf niet de capaciteit om door te ontwikkelen? De Fiori AppFactory is onze in-house development studio, waar er een dedicated team voor jullie ter beschikking staat.

INNOV8iON-EiGHT-1024x946
Meer weten over de mogelijkheden en wat de AppFactory kan doen voor jouw organisatie? Neem contact met ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen