Fiori Kickstart program

Kickstart Fiori program ontwikkelden wij op basis van de Design Thinking methodologie in combinatie met SAP UX gerelateerde best practices en is uitermate geschikt voor organisaties die nog niet of nauwelijks werken met Fiori.

Wil je graag (meer) werken met SAP Fiori, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Waar de toegevoegde waarde ligt? Of wat het beste past bij de processen binnen je organisatie? Dan is dit programma iets voor jou.

Kickstart Fiori – wat kan je verwachten?

Kickstart Fiori Program bestaat uit 5 stappen. 3 vaste stappen en 2 optionele, al naar gelang de wensen binnen jouw organisatie.

Stap 1: Inventarisatie
Samen met jullie selecteren wij een proces, die geschikt is voor een ‘pilot’ Fiori App. Het geselecteerde proces werken wij uit tot een gedegen procesflow.

Stap 2: Design
Tijdens deze stap vertalen wij de procesflow naar de ‘pilot’ Fiori App. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van de bestaande standaard Apps vanuit de Fiori App Libary.

Stap 3: Development
Vervolgens verreiken wij de App met functionaliteit zodat ze aansluiten op jullie specifieke wensen. Wij leveren de pilot App door middel van een werkende demo, waarbij wij samen met jullie de toegevoegde waarde aantonen d.m.v. een oude en nieuwe situatie analyse.

Indien de App volstaat, kun je ervoor kiezen om de App daadwerkelijk te implementeren binnen de organisatie. Hieronder volgen de twee optionele vervolgstappen.

Stap 4: implementatie (optioneel)
In deze fase testen wij de Fiori App uitvoerig, waarna wij overgaan tot de implementatie en de Go-Live. 

Stap 5: optimalisatie (optioneel)
Tijdens de afrondende fase bekijken wij de overige processen en brengen wij in kaart wat de eventuele logische vervolgstappen zijn. Hierbij ontvangen jullie een adviesrapport met daarin de quick-wins en long-term investments, zodat jullie stapsgewijs en met minimale inspanning, alles halen kunnen halen uit de processen en jullie IT-omgeving.

Fiori App Factory

Wil je meer met Fiori doen, maar ontbreekt het aan capaciteit om door te ontwikkelen? De Fiori AppFactory is onze in-house development studio, waar er een dedicated team voor jullie ter beschikking staat.
 
INNOV8iON-EiGHT-1024x946

Neem contact met ons op

Ook starten metFiori, maar weet je niet zo goed hoe en waar de toegevoegde waarde ligt?
De mogelijkheden verkennen van SAP Fiori?
Relevante Posts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen