Ontwikkel de perfecte app op basis van SAP Fiori

SAP-Fiori-INNOV8iON-LP

SAP Fiori is een van de technologieën die we inzetten ter verbetering van de User Experience. Fiori is het SAP raamwerk, waarmee je op een eenvoudig en consistente manier apps ontwikkelt. De Fiori-technologie zorgt dat alle schermen dezelfde look and feel hebben, ongeacht het apparaat of schermdimensie. Hierdoor zet je de gebruiker continu centraal, zodat de gebruikerservaring ofwel user experience steeds verder wordt verbeterd. Deze video beschrijft kort en duidelijk wat SAP Fiori is en wat voor waarde het voor uw organisatie kan toevoegen.

Haal meer uit SAP Fiori

Gebruikers hebben hoge verwachtingen als het gaat om gebruikerservaring van apps. Hoe maak je als organisatie de juiste keuze uit verschillende frameworks als SAPUI5 voor de ontwikkeling van je applicatie? Welke technologie en methodieken zet je in? Hoe rol ik een Fiori app uit in mijn IT landschap? Er bestaat nog geen app voor het proces wat ik gebruikersvriendelijker wil maken, hoe pak ik maatwerk aan? Welke Fiori Apps biedt SAP out of the box die waarde toevoegen voor jouw organisatie? Met andere woorden: Hoe ontwikkel je een perfecte app?

INNOV8iON-Day

Al eerder losten wij Fiori vraagstukken op voor klanten als ASML, Achmea, Sony.

Sparren?

Advies over hoe Fiori het meeste waarde toevoegt voor uw gebruikers en bedrijfsprocessen? Of hoe wat voor app het beste past bij de vraag van uw gebruiker? Wij kijken en denken graag met u mee!

Ik wil liever wat meer informatie of een telefonisch consult (mag natuurlijk ook!)

Robot

Wil jij ook elke dag bezig zijn met innovatie?

Werken bij