API Management

ICT landschappen worden steeds complexer, dit vraagt om een gestructureerde aanpak van uw informatiestromen. Of dit nu system to system, company to company, sensoren of zelf gehele objecten zijn als auto’s. 

Internet of Things (IoT)

IoT verhoogt de productiviteit en kwaliteit van processen door middel van intelligent data gebruik. Enkele mooie maatschappelijke voorbeelden zijn; de slimme meter, vaarwegmarkeringen die uitgerust zijn met diepte meters en medische apparatuur die via sensoren gezondheid monitoren. INNOV8iON denkt en ontwikkelt mee op het gebied van Internet of Things om de wereld om ons heen slimmer te maken.

API Management

Stroomlijn data op efficiënte wijze en innoveer uw dienstverlening. Onze INNOV8R’s analyseren uw IT-landschap en vertalen dit naar een overzichtelijke IT-architectuur.

Wij kijken hierbij naar de informatiestromen en het gebruik van (micro-)services oftewel API’s.

Door een goede API-strategie en API Management communiceren uw systemen onderling niet alleen efficiënter, ook bent u in staat beter te innoveren en nieuwe verdien-modellen te introduceren. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van data aan derden.

INNOV8iON-EiGHT-RPA-coffee-WB
Meer weten over API’s en wat het beste past bij uw situatie en ambities?

Info aanvragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste blogs omtrent API management