Cloud Services

Waarom overstappen naar de Cloud?

Veel organisaties vragen zich af wat voor voordelen een overstap naar de Cloud biedt. Hieronder enkele afwegingen:

  • Een Cloud-oplossing is schaalbaar en heeft dus flexibele capaciteit;
  • De Cloud zorgt voor minder onderhoud. Upgrades van systemen worden automatisch uitgevoerd;
  • Systemen en applicaties zijn daardoor altijd up-to-date;
  • Geen omkijken naar hardware, netwerken etc.;
  • De Cloud biedt veel functionaliteiten as a service;
  • Je betaalt naar gebruik.

Hoe kun je het beste overstappen naar de Cloud en gebruik maken van de voordelen van het SAP Business Technology Platform (SAP BTP)

Overstappen van on-premise naar de Cloud kan op verschillende manieren. Voor elke organisatie is de startsituatie anders en varieert de weg er naartoe. Ook elke organisatie heeft andere doelstellingen. INNOV8iON werkt volgens een agile werkwijze waarmee u een uiteindelijk bezit over een cloud strategie, die volledig is afgestemd op uw situatie en innovatie ambities.

Eerst maken wij een analyse van uw SAP landschap. We brengen uw systemen, modules en maatwerk in kaart en leveren op basis van deze informatie een strategisch stappenplan. Deze roadmap beschrijft hoe u het beste naar de cloud migreert en hoe u optimaal gebruikmaakt van de efficiency, wendbaarheid en daadkracht die het SAP Business Technology Platform met zich mee brengt.

Hoe zet je de Cloud in als innovatie platform?

Met het SAP Business Technology Platform gaan continuïteit en innovatie hand in hand. Door de systemen fysiek van elkaar te scheiden, borgt u de continuïteit van uw kritische bedrijfsprocessen, terwijl u tegelijkertijd ‘experimenteert’ met de nieuwste innovaties en technologieën.

Het SAP BTP is het ideale hulpmiddel waarmee u de time to market van nieuwe applicaties verkort en risico’s op uw kritieke processen tot een minimum reduceert.

INNOV8iON-EiGHT-1024x946
Innoveren in de Cloud en benieuwd hoe u het beste kunt overstappen?
Reserveer een vrijblijvende interactieve sessie met onze experts
Relevante Posts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste blogs omtrent Cloud diensten