Fiori AppFactory

Zou jouw organisatie graag Fiori Apps willen ontwikkelen, maar ontbreekt het aan ontwikkelcapaciteit? Of weet je niet precies waar de toegevoegde waarde van SAP Fiori ligt? De Fiori AppFactory helpt je om alles uit SAP Fiori te halen. Van organisaties die hun eerste apps willen gaan uitrollen tot organisaties die al vele apps gebruiken en de volgende stap willen maken naar complexe maatwerk Apps.

KickStart Fiori Program

Maak je nog geen gebruik of minimaal gebruik van Fiori? Dan past de KickStart methodiek heb beste bij jou. Deze methodiek ontwikkelden wij op basis van de Design Thinking methodologie in combinatie met SAP UX gerelateerde best practices.

5 stappen

De methodiek bestaat uit 3 vaste stappen en 2 optionele, al naar gelang de wensen binnen jouw organisatie.

Stap 1: Inventarisatie
Samen met jullie selecteren wij een proces, die geschikt is voor een ‘pilot’ Fiori App. Het geselecteerde proces werken wij uit tot een gedegen procesflow.

Stap 2: Design
Tijdens deze stap vertalen wij de procesflow naar de ‘pilot’ Fiori App. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van de bestaande standaard Apps vanuit de Fiori App Libary.

Stap 3: Development
Vervolgens verreiken wij de App met functionaliteit zodat ze aansluiten op jullie specifieke wensen. Wij leveren de pilot App door middel van een werkende demo, waarbij wij samen met jullie de toegevoegde waarde aantonen d.m.v. een oude en nieuwe situatie analyse.

Indien de App volstaat, kun je ervoor kiezen om de App daadwerkelijk te implementeren binnen de organisatie. Hieronder volgen de twee optionele vervolgstappen.

Stap 4: implementatie (optioneel)
In deze fase testen wij de Fiori App uitvoerig, waarna wij overgaan tot de implementatie en de Go-Live. 

Stap 5: optimalisatie (optioneel)
Tijdens de afrondende fase bekijken wij de overige processen en brengen wij in kaart wat de eventuele logische vervolgstappen zijn. Hierbij ontvangen jullie een adviesrapport met daarin de quick-wins en long-term investments, zodat jullie stapsgewijs en met minimale inspanning, alles halen kunnen halen uit de processen en jullie IT-omgeving.

Fiori AppFactory

Hebben jullie al meerdere Fiori Apps succesvol in productie, maar zelf niet de capaciteit om door te ontwikkelen? De Fiori AppFactory is onze in-house applicatie development studio, waar er een dedicated team voor jullie ter beschikking staat. Samen met jullie bekijken wij waar jullie behoefte ligt. Samen stemmen wij af welke werkzaamheden jullie eventueel zelf willen doen en wat wij voor jullie oppakken. Enkele voordelen:

  • Developers hebben kennis van zowel SAP Fiori,  SAPUI5 als andere programmeertalen, hierdoor kunnen wij vrijwel elke gewenste App ontwikkelen. 
  • De applicatie wordt volledig afgestemd op de wensen en eisen vanuit de organisatie door de vaste Design Thinking methodiek en SAP Best Practices.
  • Capaciteit is verzekerd, doordat de ontwikkeling van de applicatie volledig uit handen wordt genomen.
INNOV8iON-EiGHT-1024x946
Starten met Fiori of verder door ontwikkelen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.
De mogelijkheden verkennen van Fiori app development?
Relevante Posts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen