INNOV8iON Lanceert een Academy gericht op SAP Fiori

Vier jaar geleden openden wij als INNOV8iON onze deuren om organisaties te helpen met vraagstukken omtrent full stack development, low code in combinatie met de nieuwste SAP-technologieën. Afgelopen jaren nam de vraag naar SAP Fiori steeds meer toe. Om die reden lanceren wij een Academy die zich richt op Fiori Trainingen.

“Steeds meer organisaties maken gebruik van SAP Fiori, de nieuwste interface van SAP. Voor sommige organisaties is SAP Fiori gesneden koek, maar sommige bedrijven worstelen nog met de inzet van hiervan. Daarnaast zijn er ook organisaties die de overstap hebben gemaakt en nu behoefte hebben aan meer kennis van Fiori App Development.

Om die reden, zijn wij de INNOV8iON Academy gestart. Op deze manier hopen wij dat organisaties steeds meer die overstap gaan maken en alles halen uit SAP Fiori.” vertelt Wim Snoep, Head of Academy en Technical Solution architect bij INNOV8iON.

Breder spectrum

Naast de SAP Fiori trainingen zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van meerdere trainingen. “Op dit moment hebben we de eerste Fiori trainingen ontwikkeld. Van workshops tot meerdaagse trainingen die variëren van Fiori App development op SAP Cloud, op SAP S/4HANA tot de klassieke variant van Fiori App Development. Daarnaast zijn wij druk in de weer om ook trainingen te ontwikkelingen die betrekking hebben op low-code en SAP-integratie. In de komende jaren hopen wij dan ook een steeds breder spectrum aan trainingen en opleidingen aan te kunnen bieden.”

Meer weten over onze Academy neem een kijkje bij een van onze trainingen of neem gerust contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen